Om oss

Välkommen till oss på Mauris! Vi är en takläggare i Haninge som garanterar ett professionellt utfört arbete till alla våra kunder. Ett takbyte eller en takrenovering måste göras korrekt från första början annars kan du råka ut för dyra kostnader vid ett senare tillfälle.

Med över 30 års erfarenhet i branschen vågar vi påstå att vi kan takläggning. Vi använder oss av de senaste metoderna och fixar ett nytt tak till dig på bara några få dagar. Om du är privatkund kan du dessutom utnyttja ROT-avdraget i samband med din takläggning. Du får samma högkvalitativa arbete till ett mycket lägre pris.

Effektivt takbyte med oss

Vi är professionella, kunniga och gör allt för att leverera enligt den tidsplan som vi har kommit överens om. Våra anställda brinner verkligen för takläggning och har god kännedom om Haninge med omnejd. Vi är noga med att ha en öppen och transparent dialog genom hela processen där du som kund alltid är välkommen att komma med synpunkter och funderingar. Vi hjälper dig även med ROT-avdraget och ser till att du får rätt belopp på fakturan redan från första början. Dessutom hanterar vi all kontakt med Skatteverket så det är inget som du behöver tänka på.